​Om os

Tandlægerne i Skibby står for professionel og kompetent tandbehandling, der hjælper med at holde dine tænder sunde og stærke hele livet.

Vi lægger vægt på, at du kan forlade tandlægeklinikken med et stort smil. Derfor er god kommunikation, rådgivning og individuel vejledning vores udgangspunkt for enhver tandlæge behandling.

På tandlægeklinikken laver vi:

tand-grafik  Eftersyn

tand-grafik  Tandrensning

tand-grafik  Tandfyldninger

tand-grafik  Parodontosebehandlinger

tand-grafik  Krone- bro behandlinger

tand-grafik  Proteser

tand-grafik  Implantater

tand-grafik  Kirurgi

tand-grafik  Rodbehandlinger

tand-grafik  Tandblegning

tand-grafik  Akupunkturbehandling

Derudover tilbyder vi forebyggelse af tandsygdomme, diagnosticering og behandling af sygdomme i mundslimhinden og lidelser i tyggemuskler og kæbeled.

For at yde den bedste tandbehandling, deltager tandlæger og tandplejere i kurser for at efteruddanne sig. Dermed sikrer vi, at tandlægerne er up-to-date med nyeste behandlingsteknikker.

Læs mere under de forskellige menupunkter eller ring til os på tlf.: 47 52 84 70  for en aftale.​​

Profil

"Tandlægerne i Skibby" er en tandklinik, der består af dygtige og erfarne tandlæger og tandplejere, der udfører alle former for tandbehandling.

Vi ved at vi altid kan forbedre os i vores daglige arbejde, og deltager derfor ofte på kurser og konferencer for at hente ny kundskab.

Vi lægger vægt på grundig og smertefri tandbehandling. Derfor sker undersøgelse og behandling i et roligt tempo med god dialog. Det er med til at skabe ro og tryghed omkring dit tandlægebesøg.

Kontakt os for en aftale om tandeftersyn eller læs mere her på siden om vores tilbud på tandlægebehandling.

Forsinkelse:​

Det er klinikkens politik, at smertepatienter skal gøres smertefri samme dag som ved henvendelse, også selv om du fx kommer fra Frederikssund. Akutte patienter kan være årsag til, at vores tidsplan ikke kan overholdes og patienter med bookede tider må derfor forvente lidt forsinkelse.

Vi beder derfor om din forståelse for dette. Du kunne jo selv engang få brug for akut smertebehandling. Er vi meget forsinkede, prøver vi, så vidt det er muligt, at orientere dig på forhånd.

Følg os på facebook

Kontakt​

Tandlægerne i Skibby

Hovedgaden 31

4050 Skibby

Tlf.: 47 52 84 70

​E-mail: info@tandlaegeniskibby.dk

​CVR: 32348769

Tandlægerne i Skibby
Hovedgaden 31
4050 Skibby