Nyheder​

​20. maj, 2014:

​​Det er nu muligt at booke tid hos os via Online Booking, se forsiden af vores hjemmeside!

20. maj, 2014:​

​Klinikken har lukket følgende dage: 21. maj fra klokken 1200 til og med fredag den 23. maj på grund af kursus i Norge. Videre har klinikken lukket fredag den 29. mai (dage efter Kr Himmelfartsdag og på Grundlovsdag, den 5. juni!

01. juli, 2013:

​​Vi har på klinikken få opsat en lift til gangbesværet. Det gør det nemt at komme op på vores klinik.

05. juni 2013:

​Tandlægerne i Skibby fejrer grundlovsdagen og holder lukket onsdag den 5. juni. Vi håber på godt vær til grundlovsfejring!

01. juni, 2013:​

Tandlæge Per Rune Alvestad blev certificeret til at udføre kosmetisk tandregulering med LiteWire efter kursus i København den 1. juni, 2013. LiteWire er et dansk udviklet koncept for kosmetisk regulering af fortender. Se hjemmesiden: www.litewire.dk. Med dette kan Tandlægerne i Skibby tilbyde en god behandling for de som gerne vil ha et enda flottere smil!

​21. maj, 2013:

​​Tandlæge Louise Hannecke har nylig fuldføret en toårig diplomuddannelse inden akupunktur. Denne vil hun kunde tilbyde som et supplement til din tandbehandling, eller som en selvstendig behandling. Dette udvider vores behandlingsspecter ved Tandlægerne i Skibby!

Profil

"Tandlægerne i Skibby" er en tandklinik, der består af dygtige og erfarne tandlæger og tandplejere, der udfører alle former for tandbehandling.

Vi ved at vi altid kan forbedre os i vores daglige arbejde, og deltager derfor ofte på kurser og konferencer for at hente ny kundskab.

Vi lægger vægt på grundig og smertefri tandbehandling. Derfor sker undersøgelse og behandling i et roligt tempo med god dialog. Det er med til at skabe ro og tryghed omkring dit tandlægebesøg.

Kontakt os for en aftale om tandeftersyn eller læs mere her på siden om vores tilbud på tandlægebehandling.

Forsinkelse:​

Det er klinikkens politik, at smertepatienter skal gøres smertefri samme dag som ved henvendelse, også selv om du fx kommer fra Frederikssund. Akutte patienter kan være årsag til, at vores tidsplan ikke kan overholdes og patienter med bookede tider må derfor forvente lidt forsinkelse.

Vi beder derfor om din forståelse for dette. Du kunne jo selv engang få brug for akut smertebehandling. Er vi meget forsinkede, prøver vi, så vidt det er muligt, at orientere dig på forhånd.

Følg os på facebook

Kontakt​

Tandlægerne i Skibby

Hovedgaden 31

4050 Skibby

Tlf.: 47 52 84 70

​E-mail: info@tandlaegeniskibby.dk

​CVR: 32348769

Tandlægerne i Skibby
Hovedgaden 31
4050 Skibby