​Paradentose og behandling

Det er vigtigt at opdage paradentose i tide, så man kan sætte ind med den rette behandling.

Derfor er de halvårlige tandlægebesøg af stor betydning for den som er i farezonen for at udvikle paradentose, noget vores tandlæger og tandplejere har lang erfaring i at vurdere.


Paradentose er en betændelse i tandkødet som uden behandling kan forårsage så store skader, at tænder kan løsne  og falde ud. Behandlingen foregår ved tandrensninger og undervisning i mundhygiejne.  I svære tilfælde, kan det være nødvendigt med kirurgiske procedurer for at behandlingen skal lykkes.  I enkelte tilfælde kan brug af lazer gøre behandlingen mere behagelig.

I den daglige tandpleje kan du forebygge og behandle paradentose med en grundig tandrensning med tandtråd eller tandstikker.

Kontakt os for at høre mere om paradentose

Har du spørgsmål om behandlingen, er du altid velkommen til at kontakte os.​

På klinikken hjælper vi dig også med tandpleje, kroner og Broer, implantater, tandoperationer, rodbehandling og tandblegning.

Profil

"Tandlægerne i Skibby" er en tandklinik, der består af dygtige og erfarne tandlæger og tandplejere, der udfører alle former for tandbehandling.

Vi ved at vi altid kan forbedre os i vores daglige arbejde, og deltager derfor ofte på kurser og konferencer for at hente ny kundskab.

Vi lægger vægt på grundig og smertefri tandbehandling. Derfor sker undersøgelse og behandling i et roligt tempo med god dialog. Det er med til at skabe ro og tryghed omkring dit tandlægebesøg.

Kontakt os for en aftale om tandeftersyn eller læs mere her på siden om vores tilbud på tandlægebehandling.

Forsinkelse:​

Det er klinikkens politik, at smertepatienter skal gøres smertefri samme dag som ved henvendelse, også selv om du fx kommer fra Frederikssund. Akutte patienter kan være årsag til, at vores tidsplan ikke kan overholdes og patienter med bookede tider må derfor forvente lidt forsinkelse.

Vi beder derfor om din forståelse for dette. Du kunne jo selv engang få brug for akut smertebehandling. Er vi meget forsinkede, prøver vi, så vidt det er muligt, at orientere dig på forhånd.

Følg os på facebook

Kontakt​

Tandlægerne i Skibby

Hovedgaden 31

4050 Skibby

Tlf.: 47 52 84 70

​E-mail: info@tandlaegeniskibby.dk

​CVR: 32348769

Tandlægerne i Skibby
Hovedgaden 31
4050 Skibby