Tandoperationer & kirurgi​

​Tandlægerne i Skibby klarer mange kirurgiske indgreb. Er det særligt krævende operationer henviser vi dig til en erfaren specialtandlæge og kæbekirurg

Fjernelse af visdomstænder, rodspidsoperationer, operationer af cyster og isætning af implantater er blandt de indgreb, vi klarer her på tandlægeklinikken:

tand-grafik  En visdomstand, der ikke er vokset rigtig frem, skal eventuelt fjernes, så den ikke danner betændelse eller skader på nabotænderne.

tand-grafik  En cyste i kæbe eller mundslimhinde kan give store gener, men kan nemt fjærnes med lokalbedøvelse.

tand-grafik  En rodspidsoperation er nødvendig, når betændelse på rodspidser ikke kan behandles med almindelig rodbehandling.

tand-grafik  Indsættelse af implantat er nødvendig, hvis du har mistet en eller flere tænder. På den måde kan du bevare et pænt tandsæt og et sundt bid. Af og til er det da også behov for at bygge knogle op, så implamntatet får en god understøttelse.

Her på klinikken hjælper vi også med tandpleje, paradentose, kroner og broer, implantater, rodbehandling og tandblegning.

Profil

"Tandlægerne i Skibby" er en tandklinik, der består af dygtige og erfarne tandlæger og tandplejere, der udfører alle former for tandbehandling.

Vi ved at vi altid kan forbedre os i vores daglige arbejde, og deltager derfor ofte på kurser og konferencer for at hente ny kundskab.

Vi lægger vægt på grundig og smertefri tandbehandling. Derfor sker undersøgelse og behandling i et roligt tempo med god dialog. Det er med til at skabe ro og tryghed omkring dit tandlægebesøg.

Kontakt os for en aftale om tandeftersyn eller læs mere her på siden om vores tilbud på tandlægebehandling.

Forsinkelse:​

Det er klinikkens politik, at smertepatienter skal gøres smertefri samme dag som ved henvendelse, også selv om du fx kommer fra Frederikssund. Akutte patienter kan være årsag til, at vores tidsplan ikke kan overholdes og patienter med bookede tider må derfor forvente lidt forsinkelse.

Vi beder derfor om din forståelse for dette. Du kunne jo selv engang få brug for akut smertebehandling. Er vi meget forsinkede, prøver vi, så vidt det er muligt, at orientere dig på forhånd.

Følg os på facebook

Kontakt​

Tandlægerne i Skibby

Hovedgaden 31

4050 Skibby

Tlf.: 47 52 84 70

​E-mail: info@tandlaegeniskibby.dk

​CVR: 32348769

Tandlægerne i Skibby
Hovedgaden 31
4050 Skibby